2019 Yılının Favori Saçları

Bob Kesim

Kısaca arkaları kısa kesilip önlere doğru simetrik bir şekilde uzayan, önlerdeki perçemin alnı kapattığı küt bir saç modeli… Birkaç sene evvel moda olmuştu hala da farklı şekillerde kendini göstermeye devam ediyor. Düz saçla kullanıldığında daha havalı duracağına inanıyoruz.

santamariajewels.com

Kâküllü Bob Kesim

Yukarıda anlattığımız, klasik kesimde sadece alındaki saçlar değişiyor. Perçem gidiyor, kâkül geliyor… Bu sene podyuma çıkan mankenlerde, ünlülerde fazlasıyla görülen bu kesim gerçekten farklı bir duruş yaratıyor. İnce telli saçlara sahip olan kadınlar bu modelin müptelası olabilir.

Pixie Saç Kesimi

Herkesin öncelikle ‘erkek saç kesimi’ diyeceği bu modelin duruşu bir başka…  Her kadının taşıyamayacağı bu saç modeli bir ciddiyet ve belirli yüz hatları istiyor, bir tarz ve iddia gerektiriyor.

Küt Kesim

Klasik, kısa, küt bir saç modeli… Her tarafı eşit küt saç modeli bu dönemde çok moda. İster dalgalı ister düz… Ancak düz, küt saçınızı küçük bir atkuyruğu yaparak kullanmanızı öneririz, size farklı bir hava katacaktır.

Keskin Saç Ayrımı

Saçlarınızı ne taraftan ayırıyorsanız, jilet gibi bir ayrım moda artık… Saçınız ister uzun olsun ister kısa olsun, fark etmiyor. Saçı tek bir çizgi halinde ayırdıktan sonra iki yanı da ister şekillendiriciyle ister spreyle sabitleyip, günün istediğiniz saatinde kullanabilirsiniz.

WhatsApp WhatsApp - Canlı Destek