2019 YILININ GELİNLİK MODELLERİ VE TRENDLERİ

Gelinlik modellerinde bir devrim yaşandığı 2018 yılının etkileri 2019 gelinlik modelleri ve trendlerinde de devam ediyor. Artık her gelin çok cesur ve farklı modeller istiyor. Bu da trendlere yansıyor. Alışagelmiş gelinliklerdeki tabular yıkılıyor. Klasik gelinliklerden vazgeçemeyenler için de modern yorumlar çeşitli alternatifler sunuyor. Şimdi 2019 yılı ilkbahar ve sonbahar gelinlik trendlerine bir bakalım:

santamariajewels.com

Kraliyet Rüzgârı Etkisini Hiç Kaybetmiyor

Meghan Marke’nin kraliyet gelinlik modeli,  gelinlik modellerini bir süre daha etkilemeye devam edecek gibi görünüyor. Genişleyen A kesimiyle ve uzun kollarıyla kraliyet havası veren bu gelinlikten modacılar bu sene de vazgeçemeyecekler. Kraliyet düğününün sade duvak trendi de 2019 yılında devam ediyor.

Cesur iseniz bu gelinlikleri giyin.

Her genç kızın giymek istediği beyaz gelinlik tabusu çoktan yıkılmış durumda. Yeni nesil çılgın gelinler artık çılgın renkli gelinlik modelleri istiyor. Mavinin, sarının hatta mor ve kırmızın çeşitli tonlarını içeren çılgın gelinliklerini giymeye cesaret edebilecek bir gelin var mı aramızda acaba?

Bu modeli sevmeyecek gelin yoktur

Artık klasik beyaz gelinlilere bir kır havası vermek için çiçekli desenler yapmak bir moda. Tercihinize göre gelinliğinizin tamamını, üst kısmını ya da etekliğini çiçek deseni yaptırabilirsiniz. İstediğiniz çiçek desenini seçebilirsiniz.

Hoş bir tarihi model

Viktoryen dönemine ait kabarık kollu gelinlik modeli geri döndü. Hatırlarsanız Prenses Diana da düğününde bu model bir gelinliği giymişti. Bununla birlikte bu gelinliğin prenseslere özgü bir sadeliğinin olması gerektiğini unutmamalısınız. Eğer takı takmak ya da gelinliğinizde başka detaylar istiyorsanız tüm bunların yoğunluğu gözleri yoracaktır.

Farklığının geometrisi

Gelinliklerin üçgen, dörtgen, kare, yuvarlak, yatay, dikey ya da bunların tümün karıştırıldığı geometrik desenlerle yapılması gerçekten bir farklılık oluşturuyor. Sıra dışı bir gelinlik modeli için kendi geometrinizi oluşturarak bu modeli tercih edebilirsiniz.

Düğününüzün parıldayan yıldızı olun

Eğer spotlar altında bir düğün yapacaksanız metalik gelinlik modelini seçebilirsiniz. Elmas tozlu bu gelinlikle kapalı mekânlarda gece yapılan düğünlerde parıl parıl parlıyorsunuz. Farklı bir deneyim için bu gelinlik modelini tercih etmelisiniz.

Balıkta rahatlık

Balık yaka gelinlikler feminen bir görüntü verse de çok sıkıntı veriyor. Fakat bu sorun ince askılıklarla artık çözülmüş durumda. Bundan sonra sırf taşıması rahatsızlık veriyor diye vazgeçmek zorunda kaldığınız balık yaka gelinlikleri rahatlıkla giyebilirsiniz.

Fiyonk sever misiniz?

2019 yılının yeni trendi fiyonklu gelinlikler. Gelinliğinize farklı bir hava vermesi için gelinliğin kemerine, dekoltesine ya da sırtınıza bir fiyonk atılıyor. Klasik gelinliği giymek istiyor fakat sıkıcı buluyorsanız gelinliğiniz istediniz yerine bir fiyonk attırarak farklılık elde edebilirsiniz.

Gücün sembolü pelerin

Pelerinli gelinlikler size güçlü imajı verecektir. Bu pelerinler işlemeli, tüllü, dantelli ya da çiçekli olabiliyor. Özellikle duvak istemeyen gelinler için pelerinli gelinlik modeli tavsiye edilir.

Bu girdi Genel’ te gönderildi. kalıcı linki yer imlerine ekleyin.
WhatsApp WhatsApp - Canlı Destek