2019 yılının rengi; mavi

Yeni bir yıl, yeni umutlar, yeni başlangıçlar. 2018’i geride bıraktığımız şu günlerde yeni yıl beraberinde yeni umutları ve tercihleri beraberinde getiriyor. Takı dünyasında ise tercihler yavaş yavaş belli olmaya başladı. İlk göze çarpan, 2019 yılının takı tercihlerinde rengin mavi olacağı yönünde. Yalnızlığı, bilgeliği, güveni ve sadakati simgeleyen mavi yeni yılın rengi olmaya aday.

Renklerin anlamı hayatımızın her köşesine etki ediyor aslında. Araştırmalar renklerin insanların psikolojisini etkilediğini gösteriyor. Sakinleştirici özelliğiyle mavinin, zor bir yıl olarak nitelendirilen 2018’i geride bırakanlara sakinlik ve huzur getireceğine inanılıyor.

-0%
-0%
Stokta yok
-30%
-0%

santamariajewels.com

Nazar boncuğu temalı takılar, deniz, gökyüzü temalı takılar sakin bir yıl geçirmek isteyenlerin tercihi olmaya başladı bile. Özellikle bileklik ve kolye seçimlerinde maviyi tercih edenlere, neden mavi seçtikleri sorulduğunda alınan yanıtların büyük bir bölümü sakin, huzur dolu bir yıl geçirmek istedikleri ve mavinin bu anlamdaki enerjisine inandıkları yönünde.

İç dinginliği, sevgi, huzur ve sakinlik duygularıyla yüklü mavi rengin enerjisiyle tüm Santamarijewels.com bloğu okuyucularına huzur ve sağlık dolu bir yıl getirmesini diliyoruz.

Mavi renkli kolyeler, bileklikler, yüzükler ve yüzlerce çeşit mavi temalı takıya bir tıkla ulaşmak için Santamariajewels.com’a bekliyoruz!

WhatsApp WhatsApp - Canlı Destek